Beauty savjeti

FaceWorkout video tutorial

Čudotvorni gadget koji smo doveli na hrvatsko tržište omiljen je među našim klijenticama zbog dobrog učinka u kratkom vremenskom roku.

Josipa Kusić

18/3/2021

PODIJELI

Jedan od popularnijih treninga u FaceWorkout studiju jest Signature Electrical koji uključuje rad s EMS PRO uređajem za podizanje i konturiranje lica. U samo desetak minuta rada uređajem primjetne su promjene na licu pogotovo kod klijentica koje muči gubitak tonusa kože koji se javlja nakon 30-ih godina života.
Tvrtka The Recovery Lab koja stoji iza ovog revolucionarnog uređaja osmislila je i „kućnu“ verziju za sve žene koje žele profesionalan pristup u privatnosti svog doma. EMS FACEWORKOUT PURELIFT omekšava i dubinski čisti kožu, smanjuje natečenost i podupire limfnu drenažu te promiče dublje prodiranje proizvoda za njegu kože kao što su serumi, kozmetika i hidratizatori. Elegantno dizajniran gadget u sebi krije nekoliko patentiranih tehnologija s naglaskom na 3valnu tehnologiju koja je ključna za aktivaciju mišića lica. U pravom smislu riječi, PureLift se ponaša kao "teretana" za mišiće lica. Ovisno o željenom učinku možete ga koristiti na više frekvencija (od 1300 do 1700 Hz). Frekvencija srednje i visoke jačine aktiviraju duboku mišićnu stimulaciju koja se može postići jedino s 3valnom tehnologijom.

U našem prvom video tutorialu, Josipa Kusić će vam otkriti kako pravilno koristiti uređaj za optimalan rezultat, te objasniti razliku između EMS PRO i EMS PURELIFT uređaja. Sva pitanja koja ste imali vezano uz ovaj trening odgovorena su u trominutnom videu, uz detaljan prikaz pravilnog korištenja.

EMS FACEWORKOUT PURELIFT je dostupan na našem webshopu po cijeni od 3.840,00 kuna.

VEZANE OBJAVE

Prvi saznajte sve novosti, ponude i akcije iz našeg studija