Naša filozofija

Faceworkout treninzi

FACEWORKOUT TRENINZI su neinvazivni tretmani za čišćenje, toniranje i pomlađivanje lica. Treninzi za oblikovanje i jačanje mišića lica izvode se Face Workout EMS uređajem by XtreemPuls, premium neinvazivnim alatom za oblikovanje lica, s patentiranom 3 valnom tehnologijom za stimulaciju mišića, koji daje vidljive rezultate u samo deset minuta. Samo EMS by XtreemPuls ide dublje u kožu kako bi aktivirao i podigao mišiće lica.

Naše metode

Tretmani za čišćenje, toniranje i pomlađivanje lica

Svi FaceWorkout treninzi se odlikuju bezbolnim metodama pomlađivanja

Bez igle
Bez boli
Bez vremena oporavka
Uređaj

EMS XtreemPuls

Treninzi za oblikovanje i jačanje mišića lica izvode se Face Workout EMS uređajem by XtreemPuls, premium neinvazivnim alatom za oblikovanje lica, s patentiranom 3 valnom tehnologijom za stimulaciju mišića, koji daje vidljive rezultate u samo deset minuta. Samo EMS by XtreemPuls ide dublje u kožu kako bi aktivirao i podigao mišiće lica.

Alati

Neinvazivni i učinkoviti pomagači za trening lica

U sklopu treninga za oblikovanje i jačanje mišića lica uz EMS uređaj koriste se i neke od sljedećih alatki ovisno o vrsti treninga koji izaberete

Mini “Yoga lopta” za lice

Dizajnirana za podršku limfne drenaže, poboljšanje tonusa mišića i oslobađanja napetosti.

Zlatni Derma roller

Pomoći će u povećanju proizvodnje kolagena, poboljšanju cirkulacije i poticanju apsorpcije proizvoda kako bi zasjali i smanjili pojavu linija i bora.

Gua Sha / Obnavljač ljepote

Nježna masaža lica s kamenom od žada potiče cirkulaciju, limfnu drenažu i oslobađa napetosti, rezultirajući svjetlijim, zdravijim i energiziranim tenom.

UREĐAJ

Jet Peel

Jet Peel je aparat najnovije generacije koji rješava trenutna stanja kože bez skalpela, igle, bola. Ovaj revolucionarni uređaj ujedno uljepšava i liječi. Jet Peel je sistem koji koristi specijalno dizajniranu ručicu kako bi se kreirao supersonični dvofazni mlaz sačinjen od mikrokapljica infuzije i kisika, pri brzini od 720 km/h.

Fizički proces na površini kože stvara konkavnu površinu (udubljenje) pri čemu se otvaraju mikrokanali kroz koje mikro kapljice aktivnih supstanci infundiraju duboko u kožu do 4,5 mm. Čim se mlaz pomjeri s dijela tretirane zone na sljedeći dio kože, dolazi do zatvaranja mikrokanala pri čemu mikrokapljice ostaju zarobljene unutar kože gdje djeluju na regeneraciju i hidrataciju.

O nama

Josipa Kusić vlasnica salona

Naša filozofija je jednostavna i počiva na očuvanju prirodne ljepote žene bez agresivnih zahvata na licu.

Nakon godina provedenih u inozemstvu odlučila sam se vratiti u Hrvatsku i ženama ponuditi nešto novo i prije svega prirodno. Kao velika pobornica neinvazivnih tretmana i umjerenosti u estetskoj dermatologiji, osnovala sam FaceWorkout studio, mjesto gdje svaka žena može ukrasti sat vremena za sebe i probati signature treninge za lice.

Za provođenje treninga koristimo najnaprednije uređaje nove generacije koji daju vidljive rezultate odmah, ne izazivaju bol ni neugodnost, a za njih ćete izdvojiti najviše sat vremena iz svog dnevnog rasporeda. Nadalje svi treninzi su personalizirani i prilagođeni problematici i stanju  vaše kože za maksimalan učinak i dugotrajne rezultate.

O nama

REZERVIRAJTE TERMIN

Brzo i jednostavno do željenog termina