Noviteti

Napredna tehnologija u službi ljepote: Jet Peel

FaceWorkout treninzi se provode uz ovaj moćan uređaj koji je dobio prestižnu nagradu European Health Spa Award, kao i nagradu US Aesthetic Everything Award za najinovativniju spa tehnologiju.

Josipa Kusić

18/3/2021

PODIJELI

JetPeel ™ je patentirani, FDA odobreni sustav terapije kože koji nudi višestruke tretmane od  limfne drenaže, masaža, pilinga, 3-D kemijskog pilinga, ekstrakcije i infuzije lijekova. Ovaj uređaj ujedno tretira fine linije i bore, neujednačen ton kože, aktivne akne, masnu i zagušenu kožu, oštećenja od sunca, velike pore i znakove starenja. JetPeelTM tretmani lica koriste vlastiti protokol "4 koraka do lijepe kože" kako bi pružili vrhunsko zadovoljstvo kupaca i rezultate liječenja.

Jet Peel

JetPeel ™ je jedinstven u kozmetičkoj i medicinskoj industriji u tome što kombinira komprimirane plinove (zrak, medicinski O2 ili CO2) s prilagodljivim serumima za tretman ili lijekove koji tvore struju aerosola pod visokim tlakom. Te se kapljice zatim isporučuju duboko u kožu 4 mm (1/8 ”) pri brzini od 720 km / h, bez izazivanja bilo kakve ozljede pokožice.

Proizvodi koje možete pronaći u našem studiju

Naš Beauty Menu se zasniva na  raznovrsnim treninzima za čiju provedbu koristimo infuzije koje, ovisno o stanju kože i željenom učinku, prilagođavamo svakoj klijentici. Svaka infuzija je sastavljena od moćnog koktela vitamina, minerala, aktivnih sastojaka koji ciljano djeluju na problematiku kože. U FaceWorkout studiju ćete pronaći sljedeće infuzije:

JetPeel OBNOVLJIVI KOMPLEKS: Alpha i Beta Hidroksidne kiseline se infundiraju da "odlijepe" veze koje drže tupu, mrtvu kožu na površini. Istovremeno, pH se mijenja u blago kiselo okruženje koje čuva štetne bakterije i priprema kožu za apsorpciju hranjivih tvari u koži.

JetPeel ANTI-AGING KOMPLEKS 1, 2 i 3: Ove formulacije sadrže Bio-peptide, Triple-Hijaluronsku kiselinu i jake vitamine koji vlaže i toniraju kožu, popravljaju staničnu DNA uz smanjenje linija i bora, kao i gubitak boje kože.

JetPeel WHITENING COMPLEX: Sadrži prirodni Bio-whiteTM kompleks koji se sastoji od biljnih ekstrakata koji inhibiraju proizvodnju melanina. STAY-CTM, stabilan i visoko aktivan oblik vitamina C, snažan je antioksidans koji štiti kožu od oštećenja od slobodnih radikala, a stimulira stvaranje novog kolagena.

JetPeel ATX-NAT: Sadrži myorelaxing bio-peptid Argireline, koji ima mehanizam djelovanja sličan botulinskom toksinu i smanjuje dubinu bora.

JetPeel ANTI-AGING POWER BI-PHASIC: sadrži peptide koji prodiru u stanice, kao što su triple-hijaluronska kiselina, bio-peptidi, fitohormoni i fosfatidilkolin koji potiču popravak kože. Ti umirujući peptidi djelotvorni su sakupljači slobodnih radikala, povećavaju proizvodnju elastina, smanjuju starosne pjege i daju blistavi izgled kao što potiču i proizvodnju hijaluronske kiseline.

JetPeel JETOP: stimulira rast kose i smanjuje gubitak kose s tri aktivne tvari: ekstraktom Capixyl, Redensyl i Pomegranate. Capixyl stimulira sintezu kolagena i jača vezivno tkivo kose. Redensil stimulira matične stanice folikula kose.

VEZANE OBJAVE

Prvi saznajte sve novosti, ponude i akcije iz našeg studija